ADANA / ÇUKUROVA - Şehit Cafer Kaşan Anadolu Lisesi

Sınıflarımızda iş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili etkinliklerimiz sürüyor.

Şbt

YENİ DERS PROGRAMINA AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Nis

Okulumuzda düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasını 12/I sınıfı öğrencimiz Emre KAYACAN kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik eder Turnuvayı düzenleyen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Meltem UÇ'a teşekkür ederiz.

Nis

Üniversite sınavlarına yoğun bir tempoyla hazırlanan 12. sınıf öğrencilerimiz, piknikte bir araya geldi. Tüm öğrencilerimize üstün başarılar diliyoruz.

Nis

"Okul Sağlığı Hizmetleri" kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı.

Mrt

60. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜNÜ KUTLADIK. MÜZİK ÖĞRETMENİMİZ CENNET GÜL'E, TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENİMİZ ZEKİ KARABURÇ'A VE DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENİMİZ ZEYNEP ER'E VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

18 MART  ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜNDE ŞEHİTLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİK. ETKİNLİĞİMİZ MATEMATİK ÖĞRETMENİMİZ ZİVER ÖZDEN, FELSEFE GRUBU ÖĞRETMENİMİZ SERKAN ÖZKAN VE ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR. TÜM ŞEHİTLERİMİZİ SAYGIYLA ANIYORUZ. RUHLARI ŞAD OLSUN TOPRAKLARI NURLA DOLSUN.

Mrt

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 12 Mart 1921 tarihli oturumunda, İstiklal Marşının milli marş olarak kabul edilmesinin 103. yıldönümünü bugün aynı coşku ve gururla kutlamanın mutluluğunu yaşarken, İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif ERSOY'u bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Matematiğin Güler Yüzü olarak bilinen Mustafa GÜLER ve Ali Rıza BAYZAN Hocalarımız öğrencilerimize semir vermiştir. Kendilerine okulumuz adına teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Görsel Sanatlar  Öğretmeni Sinem ALPASLAN'IN,İngilizce Öğretmenlerimiz Taylan ALTINKAMIŞ ve Rıfat GÜR'ün hazırladıkları THE CULTURE STEPS ADLI ERASMUS KA210 PROJEMİZ kabul edilmiştir. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okullar için Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmeti olan eSafety Label, eğitim ve öğrenim deneyiminin bir parçası olarak çevrimiçi teknolojiye güvenli erişim için güvenli ve zenginleştirici bir ortam sağlamayı hedefliyor.

Öğretmenler, okul müdürleri ve bilişim yöneticileri için önemli bir politika oluşturma merkezi olan eSafety Label, okulların kendi çevrim içi güvenliğini değerlendirmeleri, iyileştirmeleri, güçlendirmeleri için harekete geçmelerini sağlıyor. Okulların kendi çevrim içi güvenlik altyapılarını, politikalarını ve uygulamalarını ulusal ve uluslararası standartlara göre gözden geçirmek eSafety Label sayesinde mümkün oluyor.

Katkılarından dolayı Görsel Sanatlar Öğretmenizmiz Sinem ALPASLAN'A ve İngilizce Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.