ADANA / ÇUKUROVA - Şehit Cafer Kaşan Anadolu Lisesi

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramının 105. Yılı Kapsamında düzenlenen Atatürk ve Gençlik Konulu Öykü yazma yarışmasında Okulumuz 11A sınıfı öğrencisi Esma Betül KURT İl 1.si olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder emeği geçen öğretmen arkadaşlara teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmenleri Aysun ŞAHİNBAY ve Sinem ALPASLAN ve sevgili öğrencilerimizin hazırladığı resim sergimizi bugün düzenledik. Teşriflerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kemal KAVAK'a, Şube Müdürümüz Necat KARADAĞ'a, Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza, Okul Aile Birliğimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında okulumuzda bazı etkinlikler yapıldı.

May

12/E  sınıfı 821 nolu öğrencimiz BERAAT KILIÇ Muay Thai Genç Erkekler Türkiye finallerinde Okullar arası yarışmada TÜRKİYE 1.si olmuştur kendisini okulumuz adına  tebrik ediyoruz

May

OKULUMUZ 12E SINIFI ÖĞRENCİSİ CANSU GEZER CİMNASTİK DALINDA İL 1. OLMUŞTUR. BAŞARILI ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

May

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN KARATE TURNUVASINDA OKULUMUZ 9A SINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN AYTUĞ SONUVAR İL 1.Sİ, DERİN GÖK İL 3. SÜ OLMUŞTUR ÖĞRENCİLERİMİZ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

May

Sınıflarımızda iş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili etkinliklerimiz sürüyor.

Nis

Okulumuzda düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasını 12/I sınıfı öğrencimiz Emre KAYACAN kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik eder Turnuvayı düzenleyen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Meltem UÇ'a teşekkür ederiz.

Nis

Üniversite sınavlarına yoğun bir tempoyla hazırlanan 12. sınıf öğrencilerimiz, piknikte bir araya geldi. Tüm öğrencilerimize üstün başarılar diliyoruz.

Nis

"Okul Sağlığı Hizmetleri" kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı.

Mrt

60. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜNÜ KUTLADIK. MÜZİK ÖĞRETMENİMİZ CENNET GÜL'E, TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENİMİZ ZEKİ KARABURÇ'A VE DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENİMİZ ZEYNEP ER'E VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

18 MART  ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜNDE ŞEHİTLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİK. ETKİNLİĞİMİZ MATEMATİK ÖĞRETMENİMİZ ZİVER ÖZDEN, FELSEFE GRUBU ÖĞRETMENİMİZ SERKAN ÖZKAN VE ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR. TÜM ŞEHİTLERİMİZİ SAYGIYLA ANIYORUZ. RUHLARI ŞAD OLSUN TOPRAKLARI NURLA DOLSUN.

Mrt

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 12 Mart 1921 tarihli oturumunda, İstiklal Marşının milli marş olarak kabul edilmesinin 103. yıldönümünü bugün aynı coşku ve gururla kutlamanın mutluluğunu yaşarken, İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif ERSOY'u bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.